Waar vind ik de goedkoopste kinderkleding?

Kinderen zijn over het algemeen heel duur. Je moet genoeg speelgoed, kleding en nog veel meer in de kast hebben. Kleding is een van de grootste problemen, aangezien kinderen binnen de kortste keren alweer uit de kleding zijn gegroeid. Veel ouders zijn dan ook al snel bakken met geld kwijt aan kinderkleding. Door efficiënt kinderkleding te kopen kan je enorm veel geld besparen wat je natuurlijk aan enorm veel andere leuke dingen kunt besteden. Daarom geef ik je in dit artikel drie tips!

Tip 1 – Leen / koop van vrienden

Wanneer je vrienden of familie om je heen hebt met kinderen in dezelfde leeftijdscategorie kan je altijd vragen of ze nog kleding over hebben. Dit kan je dan vaak lenen of voor een zacht prijsje overkopen. Dit bespaart natuurlijk enorm veel geld als wanneer je de kleding nieuw in de winkel moet kopen.

Tip 2 – Verkoop kleding door

Veel mensen denken dat dure kinderkleding weggegooid geld is. Echter hoeft dit niet het geval te zijn. Wanneer jouw kind over het algemeen goed omgaat met zijn of haar kleertjes, dan kan het enorm handig zijn om merkkleding voor je kind te kopen. Merkkleding kan je namelijk goed doorverkopen en zo maak je maar een klein beetje verlies op de kleren die jouw kind de afgelopen periode heeft gedragen.

Tip 3 – Koop in de sale

Het is heel logisch, maar toch vergeten veel mensen het vaak. Het shoppen in de sale kan zo enorm veel geld besparen. Producten hebben kortingen tot wel 70% en zijn daarom eigenlijk bijna gratis. Nu zijn de warme kleren bijvoorbeeld in de sale, aangezien het al bijna lente is. Als je een winterjas voor je kind wilt kopen, moet je wel goed op de maat letten. Koop de jas een paar maten te groot, zodat hij of zij hem volgende winter past. Zo bespaar je veel geld door vroegtijdig warme kleren aan te schaffen, het is een investering voor later.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *