Zo gaan je sieraden langer mee!

Als je een aantal duurdere en mooiere sieraden in je bezit hebt dan wil je deze natuurlijk graag zo lang als het kan in een mooie staat behouden. Bijna niets is zo vervelend als dat je net een nieuwe accessoire hebt gehaald die na een paar keer dragen verkleurd. Met een aantal tips en tricks die je in dit artikel kunt lezen kun je er voor zorgen dat jouw sieraden zo lang mogelijk in goede conditie blijven!

Investeren

Het is erg aan te raden om te investeren in sieraden die in een wat duurdere prijs categorie vallen. Dit soort sieraden hebben een langere levensduur dan bijvoorbeeld tien oorbellen voor een euro. Door een keer wat meer geld neer te leggen kun je van een sieraad veel langer genieten dan wanneer je elke keer goedkopere sieraden koopt van een lagere kwaliteit. Het is dus aan te raden oom naar een juwelier te gaan die verstand van zaken heeft en jou kunnen helpen aan een prachtige armband of een paar mooie oorbellen.

Kijk uit voor water

Je hebt het vast wel eens vaker gehoord maar pas op met water! Veel sieraden slijten sneller doordat zij in aanraking komen met water. Het is dus een aanrader om je sieraden tijdens het douchen of zwemmen gewoon even af te doen. Alhoewel duurdere sieraden hier wel beter tegen kunnen zal het slijtingsproces door water ook sneller gaan bij dit soort sieraden. Ben je dus op het strand en wil je gaan zwemmen denk er dan wel even aan om je leuke enkelbandje af te doen!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *