Gel nagellak: langer genieten van je mooie nagels

Als je regelmatig nagellak koopt, weet je ongetwijfeld dat er veel verschillende soorten bestaan. Dat maakt het soms lastig om te kiezen, want wat is nou de juiste nagellak? En welke nagellak blijft het langste zitten? In dit artikel gaan we dieper in op gel nagellak. Lees vooral verder!

Versteviging van de nagels

Een groot voordeel van gel nagellak is dat deze zorgt voor een versteviging van de nagels. Doordat er – zoals de naam al suggereert – een soort gel is toegevoegd aan de lak, blijft het aanzienlijk langer zitten. Waar reguliere nagellak gemiddeld ongeveer een week mee gaat, heb je van gel nagellak al gauw 15 tot 30 dagen plezier! Bovendien zorgt deze variant ervoor dat je nagels minder snel afbreken. Onder andere op  www.pinkgellac.nl vind je een uitgebreid aanbod van verschillende gellaks!

Drogen met behulp van een UV-lamp

Om ervoor te zorgen dat de nagellak zo lang mogelijk blijft zitten, is het aan te raden om bij het drogen gebruik te maken van een UV lamp. Het drogen met behulp van een UV-lamp kan de tijd dat de lak blijft zitten verdubbelen. Het is daarbij verstandig om de lak laag voor laag aan te brengen. Wil je het helemaal goed doen? Vergeet dan niet om ook een base coat en top coat aan te brengen om je nagels te beschermen.

Nog nooit gewerkt met gellak en zou je het eens willen proberen? Op internet en in de winkel zijn veel leuke startersets te koop waarmee je gelijk aan de slag kunt!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *