Comfortabele schoenen voor jong en oud

De sneaker heeft de schoenenwereld volledig overgenomen. De sneakers zijn niet meer weg te denken en deze schoenen zijn overal verkrijgbaar. Enkele vragen zich nog af of er een weder opkomst van de gewone leren veterschoen aanstaande is, maar tot op heden kiest zowel jong als oud voor de comfort van de sneaker. Het liefst kiest men voor de sneaker met luchtkussens in de zool, daarnaast kan men ook de sneaker krijgen in bijna elke soort mogelijke kleur.

Het gaat natuurlijk om de Nike air max 1. Deze sneaker is voor iedereen beschikbaar, de leeftijd en geslacht spelen geen rol. Het model is in veel verschillende kleurvarianten beschikbaar en daarbij zijn er ook talloze verschillende uitvoeringen. Enkele voorbeelden kunnen zijn: Nike Air max 1 Premium SC, de Nike Air max 1 ultra 2.0 en zo kun je er nog veel meer opnoemen. Deze sneaker is gekenmerkt met een wat dikkere zool die zorgt voor demping en daarbij blijf ik er op hameren dat het enorme comfort biedt. Eigenlijk is het dus ideaal voor dagelijks gebruik.

Deze sneaker is misschien wel de meest klassieke sneaker van Nike en is tevens erg populair hier in Nederland. Eind jaren 90’ kwam deze sneaker voor het eerst op de markt en werd vrijwel meteen al een groot succes. Vanaf het moment dat het uitkwam is deze sneaker jaar in jaar uit vernieuwd. Kort daarna zijn er ook andere soorten varianten uitgebracht, denk maar aan Nike Air Max Light en de Nike Air Max 90. Deze twee sneakers waren eigenlijk een soort van de opvolger van de Nike Air max 1.

Kortom, deze sneaker is voor zowel de heren als de dames een erg populair model. De sneaker biedt veel comfort voor zowel jong als oud. Daarbij heeft het ook de welbekende zichtbare demping, wat voor een aantal mensen erg mooi oogt. Wil jij ook de ideale schoen aan je voet? Kijk dan op http://www.sneakers.nl

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *